Innlegg fra mobiltelefonen

Dette innlegget er skrevet på mobiltelefonen, ved hjelp av funksjonaliteten for å redigere filer på GitHubs nettsider.

Jeg får stort sett kløe av å skrive direkte på mobiltelefonen, men for en del år siden (våren 2015) kjøpte jeg et lite reisetastatur (Logitech Keys-To-Go), og hver gang jeg husker å bruke det – sånn som nå – blir jeg minnet på at det er kanskje et av de aller beste kjøpene jeg har gjort. Det kostet ca 700,- dengang.

Gjett hvor glad jeg ville blitt hvis jeg også kunne ha koblet det til min ReMarkable … Da kunne jeg kombinere distraksjonsfrihet skriving med effektiv skriving. Jeg elsker muligheten til å notere for hånd, men hvis jeg skal skrive litt lengre tekster savner jeg et tastatur.

Men det var ikke det dette innlegget skulle handle om, så jeg tror vi avslutter der, og ser om dette virker etter planen!